Grand slam en solo homerun voor Didi Gregorius

USA Update - Ruime zege en record voor Yankees na homeruns Didi Gregorius

24 augustus 2019
New York Yankees heeft dankzij Didi Gregorius een pak slaag uitgedeeld in de kraker tegen Los Angeles Dodgers. De Amsterdammer sloeg twee homeruns tijdens de 2-10 overwinning in Californië.

Gregorius tekende met zijn twee rake klappen voor de helft van de productie van de Yankees. Hij sloeg bij de stand 1-2 in de vijfde inning met drie man op de honken een grand slam homerun, waarna hij in het laatste bedrijf met een solo homer de eindstand op het bord zette.

Met de twee maximale scores van Gregorius en homeruns van Aaron Judge, Gary Sanchez en Gleyber Torres braken de Yankees bovendien het clubrecord voor het aantal homeruns in een maand. De teller staat in augustus inmiddels op 57 dingers.

De beide ploegen speelden in Dodger Stadium vanwege Players Weekend met afwijkende outfits, inclusief bijnamen op de rug.

De Yankees en de Dodgers, waar closer Kenley Jansen niet in actie kwam, zijn de twee beste ploegen in de MLB van dit moment. Het team uit New York gaat aan de leiding van de AL East met 84 overwinningen tegenover 46 nederlagen. Los Angeles is koploper in de NL West met 85-45. (FOX Sports)