Homerun Bogaerts niet genoeg voor Boston Red Sox

Homerun Bogaerts niet genoeg voor Red Sox, veel duels uitgesteld

28 juli 2020
Xander Bogaerts is er met zijn Boston Red Sox niet in geslaagd om te winnen van de New York Mets. Ondanks een homerun van de rijkste Nederlandse sporter, gingen de Red Sox met 7-4 onderuit. Voor Bogaerts was het zijn eerste homerun van het seizoen.

Het is voor Boston alweer de derde nederlaag in vier wedstrijden. De negenvoudig World Series kampioen zal alle zeilen nu al bij moeten zetten, want het ingekorte seizoen duurt veel minder lang dan normaal. 

Ozzie Albies (Atlanta Braves) en Jonathan Schoop (Detroit Tigers) gingen ook onderuit in de Major League Baseball. 

Nieuwe coronabesmettingen 

Nog eens vier honkballers van Miami Marlins hebben positief getest op het nieuwe coronavirus. Dat brengt het totaal van besmettingen bij de club uit de Amerikaanse Major League op 17. Onder hen zijn ook twee begeleiders.

De Marlins openden het seizoen eind vorige week tegen Philadelphia Phillies. Kort daarna werden de eerste besmettingen geconstateerd.

Uit voorzorg komen de Phillies van Nederlander Didi Gregorius voorlopig ook niet in actie. Hun wedstrijd tegen de New York Yankees werd dinsdag voor de tweede keer uitgesteld. De spelers uit Philadelphia zijn inmiddels getest, maar nog niet alle uitslagen daarvan zijn bekend.

The Yankees zijn inmiddels teruggegaan naar hun eigen stad, waar ze als alles volgens plan verloopt Philadelphia woensdag en donderdag ontvangen. (FOX Sports/ANP)