Gary Sanchez neemt felicitaties in ontvangst
Gary Sanchez neemt felicitaties in ontvangst - © ANP

Yankees laten geen spaan heel van aartsrivaal Red Sox

15 augustus 2020
New York Yankees heeft het zwalkende Boston Red Sox nog verder in de problemen gewerkt: in Yankee Stadium werd de aartsrivaal met liefst 10-3 verslagen.

Vooral korte stop Gleyber Torres - die in New York de plek van de vertrokken Didi Gregorius heeft overgenomen - had het op z'n heupen: hij had vier honkslagen, sloeg twee punten over de thuisplaat en liep zelf ook twee punten binnen. Rechtsvelder Mike Tauchman had met drie honkslagen en vier binnengeslagen punten ook een flink aandeel in de overwinning.

Op de werpheuvel bij de Yankees liet Gerrit Cole zien waarom hij de komende negen jaar in totaal een slordige 274 miljoen euro verdiende: hij liet in zeven innings slechts één punt toe.

De Red Sox zijn het verkorte seizoen erbarmelijk begonnen: de kampioen van 2017 won slechts zes van de eerste twintig wedstrijden. De Yankees lijkt zich al vroeg in het seizoen op te kunnen maken voor de play-offs met een record van 13-6. Vanwege corona duurt het seizoen in de MLB geen 162, maar 60 wedstrijden. (FOX Sports)