Hard Knocks
Hard Knocks - © FOXSports.NL

Vanaf vanavond: Hard Knocks in het teken van Los Angeles

19 augustus 2020
Vanaf woensdag is elke week een aflevering te zien van de serie Hard Knocks. Daarin wordt een NFL team achter de schermen gevolgd in aanloop naar het nieuwe seizoen. In tegenstelling tot voorgaande jaren ligt de focus nu op twee teams, namelijk die uit Los Angeles: Chargers en Rams.

Door het coronavirus zal het nieuwe NFL-seizoen er dit jaar anders uit gaan zien. Uit voorzorg spelen de teams geen oefenwedstrijden en natuurlijk zijn ook de gezondheidsregels aangescherpt. In Hard Knocks zal dat allemaal in beeld worden gebracht. Zo ondergaan de spelers van Chargers en Rams allemaal een coronatest bij aankomst voor het trainingskamp in Californië.

Rams en Chargers

De Los Angeles Rams stonden in 2019 nog in de Super Bowl, maar vorig seizoen ging het niet al te best. Sterker nog, de ploeg van Sean McVay wist niet eens de play-offs te bereiken. De andere ploeg uit LA, de Chargers, stonden in 2018 voor het laatst in de play-offs. Ook dit jaar zijn de verwachtingen minder hoog voor de ploeg van Anthony Lynn. De trainer van de Chargers maakt in de serie tevens bekend dat hij ook besmet is geweest met het coronavirus.

Verder is er dit seizoen in Hard Knocks ook aandacht voor het nieuwe stadion in Los Angeles. De Rams en Chargers spelen namelijk vanaf komend seizoen allebei in het SoFi Stadion. 70.000 man passen er in het bouwwerk dat tussen de vijf en zes miljard dollars heeft gekost. Uiteraard zullen er nog niet zoveel fans in zitten het komende seizoen. (FOX Sports)

De eerste aflevering van Hard Knocks is woensdagavond om 22:00 te zien op FOX Sports 1