Chris Paul
Chris Paul - © Pro Shots

Favorieten Rockets en Bucks verliezen in NBA play-offs

1 september 2020
Er komt een zevende wedstrijd tussen Houston Rockets en Oklahoma City Thunder. Maandagnacht werd de zesde wedstrijd gewonnen door de Thunder met 104-100.
De grote man bij Oklahoma was Chris Paul met 28 punten. De veteraan wilde nog niet naar huis gaan en stond op toen zijn team hem nodig had. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd stond Houston nog met zes punten voor en leek het einde verhaal voor Oklahoma. Door acht punten van Paul in de slotfase wist Thunder de wedstrijd alsnog te winnen. De winnaar van wedstrijd zeven treft in de volgende ronde Los Angeles Lakers.

Miami blijft ongeslagen

Een van de verrassingen tot nu toe in de play-offs zijn de Miami Heat. De ploeg uit Florida rekende in de eerste ronde af met de Indiana Pacers in vier wedstrijden. In de tweede ronde heeft Miami de eerste wedstrijd met Milwaukee Bucks gewonnen. De ploeg van coach Erik Spoelstra zegevierde met 115-104. 

Een verrassende overwinning aangezien Milwaukee Bucks de best presterende ploeg is uit de reguliere competitie en met Giannis Antetokounmpo geldt als titelfavoriet. Miami is door de overwinning nog altijd ongeslagen in de play-offs. (FOX Sports)