Miami Heat
Miami Heat - © FOXSports.NL

Miami Heat schakelt favoriet Milwaukee Bucks uit in NBA play-offs

9 september 2020
Miami Heat heeft zich ten koste van favoriet Milwaukee Bucks geplaatst voor de finale van de Eastern Conference. Miami won met met 103-94. Bij de Bucks ontbrak sterspeler Giannis Antetokounmpo, die vanaf de bank geblesseerd toekeek.

Jimmy Butler en Goran Dragic waren beiden goed voor zeventien punten voor Miami Heats, waarmee ze uitgroeiden tot de topscorers van de winnaar. Zes spelers van de club kwamen in de dubbele cijfers. Khris Middleton van de Bucks kwam tot een score van 23 punten. Antetokounmpo zat langs de kant wegens problemen met een enkel. Een uur voor het begin werd besloten dat hij niet zou spelen. Miami Heat speelt nu tegen Boston Celtics of Toronto Raptors.

LeBron met de Lakers op voorsprong tegen de Rockets 

LeBron James was bij de LA Lakers in het westelijke deel van de competitie weer eens de grote man bij de zege van 112-102 op Houston Rockets. De vedette was goed voor 36 punten. Bij de Rockets haalden James Harden en Russell Westbrook respectievelijk 33 en 30 punten. Het was voor James zijn 162e overwinning in de play-offs, een record. Hij passeerde daarmee Derek Fischer. De LA Lakers leiden in de tussenstand met 2-1. (FOX Sports/ANP)