MLB play-offs: Cleveland Indians - New York Yankees (Wedstrijd 2)

New York Yankees ronde verder in MLB play-offs na spektakelstuk

1 oktober 2020
New York Yankees heeft zich in de MLB play-offs geplaatst voor de Division Series, door in de eerste ronde (best-of-three) twee keer te winnen van Cleveland Indians.

De Yankees waren superieur in wedstrijd één (12-3), maar het tweede duel was een stuk spannender. Pas in de negende inning werd een 8-9 achterstand omgebogen in een nipte zege: 10-9. 

Volgens veel kenners waren de Yankees dit seizoen één van de favorieten voor het winnen van de World Series. Tijdens het reguliere seizoen vielen de ​Bronx Bombers​ wat tegen, maar vooralsnog zijn ze de play-offs prima gestart. De laatste keer dat de ploeg uit New York de World Series wist te winnen was in 2009. 

De Yankees treffen in de volgende ronde Tampa Bay Rays. Dat team was in de eerste ronde over twee duels te sterk voor Toronto Blue Jays (3-1 & 8-2).

Houston Astros

Ook Houston Astros, dat de World Series vorig jaar verloor van Washington Nationals, is al zeker van de Division Series. De Astros wonnen hun best-of-three-serie tegen Minnesota Twins met 2-0.

MLB play-offs LIVE op FOX Sports

Vanavond en vannacht is er weer volop LIVE honkbal uit de MLB play-offs op FOX Sports:

18.00 uur: Braves - Reds (kanaal 6)
21.00 uur: Athletics - White Sox (kanaal 6) 
01.00 uur: Padres - Cardinals (kanaal 5)

(FOX Sports