NFL RedZone op FOX Sports 1

Jackson en Mahomes in actie op NFL Sunday

11 oktober 2020
Het is weer volle bak in de NFL op zondag met speelronde vijf. Er komen heel wat toppers in actie.

Vanaf 19:00 uur kan je kijken naar het ultieme schakelprogramma uit de Verenigde Staten: NFL RedZone. Zeven uur non-stop American Football en dit keer te zien op FOX Sports 1. Er wordt onder meer geschakeld naar Kansas City, waar regerend kampioen Chiefs bezoek krijgt van de Las Vegas Raiders. De Chiefs zijn nog ongeslagen dit seizoen en dat komt vooral door quarterback Patrick Mahomes.

Een ander team om in de gaten te houden houden tijdens NFL RedZone is Los Angeles Rams. De ploeg van Sean McVay is goed begonnen aan het seizoen. Een wereld van verschil met vorig jaar toen ze de play-offs niet wisten te bereiken.

Fenomeen Lamar Jackson
Gaat het schakelprogramma te snel voor je, dan kan je op FOX Sports 6 kijken naar drie volledige wedstrijden. Te beginnen om 19:00 uur de wedstrijd tussen de Baltimore Ravens en Cincinnati Bengals. Daar zijn de ogen natuurlijk gericht op Lamar Jackson. De quarterback van de Ravens werd vorig jaar uitgeroepen tot beste speler van de NFL en ook dit jaar speelt Jackson uitstekend. Hij staat nu tegenover een andere jonge quarterback genaamd Joe Burrow. De rookie boekte vorige week zijn allereerste overwinning.

Rond 22:30 uur kan je kijken naar Cleveland Browns, dat verrassend is begonnen aan het seizoen. En dat komt vooral door het goede spel van Odell Beckham Jr. die vorige week misschien wel de mooiste touchdown van het seizoen maakte.

En alsof dat niet genoeg is kan je ’s nachts ook kijken naar Seattle Seahawks op FOX Sports 6. Zij spelen thuis tegen Minnesota Vikings. De Seahawks zijn ook nog ongeslagen dit seizoen en willen die reeks maar al te graag thuis voort zetten.

NFL RedZone is zondagavond om 19:00 te zien op FOX Sports 1

Programma NFL Sunday | FOXSports.NL