Ozzie Albies
Ozzie Albies - © Pro Shots

Albies breidt met Atlanta Braves voorsprong uit

16 oktober 2020
Atlanta Braves heeft in de play-offs van de Major League Baseball de voorsprong op Los Angeles Dodgers uitgebreid naar 3-1. In de vierde ontmoeting won de ploeg van Oranje-international Ozzie Albies met maar liefst 10-2.

Atlanta is in de best-of-seven serie nu nog maar één overwinning verwijderd van de titel in de National League en belangrijker; een plek in de World Series. Werper Bryse Wilson speelde een sterke wedstrijd namens de Braves, aan slag werd Marcell Ozuna de grote man. Hij sloeg twee homeruns en een 'double'. Albies, geboren op Curaçao, kwam in de zesde inning nog spectaculair over de thuisplaat.

Houston Astros komt terug 

In de finale van de American League is Houston Astros terug in de race. In de vijfde wedstrijd van de best-of-seven serie was de ploeg opnieuw met 4-3 te sterk voor Tampa Bay Rays. In de vierde wedstrijd wonnen de Astros met dezelfde cijfers. In de negende inning sloeg Carlos Correa namens Houston Astros toe met een homerun, waardoor zijn ploeg na een 3-0 achterstand nu op 3-2 komt in de series.

(FOX Sports)

MLB: Braves vs. Dodgers (game 5) zie je in de nacht van vrijdag op zaterdag om 03.00 uur LIVE op FOX Sports 6