World Series Game 2: Los Angeles Dodgers - Tampa Bay Rays

Tampa Bay Rays op 1-1 in World Series na overwinning op LA Dodgers

22 oktober 2020
Tampa Bay Rays heeft de stand in de best-of-seven-serie van de World Series gelijk getrokken. Nadat gisternacht de eerste wedstrijd werd gewonnen door Los Angeles Dodgers, was Game 2 een prooi voor Tampa Bay: 6-4.

Grote man bij de Rays was Brandon Lowe. De tweede honkman van Tampa Bay raakte vooralsnog geen pepernoot in de play-offs, maar in Game 2 kreeg de 26-jarige Amerikaan het op zijn heupen. 

Lowe sloeg in totaal liefst twee homeruns. In de eerste inning opende hij de score met een single homerun, in de vijfde inning bracht Lowe naast zichzelf ook teamgenoot Austin Meadows over de thuisplaat voor een 5-0 voorsprong.

In de gelijkmakende inning deden de Dodgers via Chris Taylor wat terug; Taylor sloeg de bal het veld uit, zodat hij en Enrique Hernández binnen konden komen voor twee punten. 

Vervolgens was het weer de beurt aan de Rays. Ji-man Choi stond op het derde honk en kon dankzij de poeier van Joey Wendle het zesde punt van de avond scoren. De Dodgers lieten Tampa Bay nog zweten via single homeruns van Will Smith en Corey Seager, maar verder dan 6-4 kwam LA niet. 

Vannacht krijgen de teams rust; vrijdagnacht staat Game 3 op het programma. (FOX Sports)

Game 3 is in de nacht van vrijdag op zaterdag om 2.00 uur te zien op FOX Sports 1 en 6. Op kanaal 1 is er Nederlands commentaar, op FOX Sports 6 is er Engels commentaar.