Receveur en Nieuwpoort jaar langer bij Almere City
Receveur en Nieuwpoort jaar langer bij Almere City - © FOXSports.NL

Receveur en Nieuwpoort jaar langer bij Almere City

19 mei 2015
Tim Receveur en Lars Nieuwpoort hebben hun contract bij Almere City FC met een jaar verlengd. Het duo is daardoor ook komend seizoen in Flevoland te bewonderen. Sander Keller zet een punt achter zijn actieve carrière als profvoetballer, maar zal vanaf volgend seizoen als stagiair jeugdtrainer bij Almere City aan de slag gaan.
Receveur kwam in het seizoen 2012/2013 over van het failliete AGOVV. De middenvelder speelde dit seizoen 28 wedstrijden in de Jupiler League, waarin hij driemaal trefzeker was. Nieuwpoort, die de jeugdopleiding van AZ doorliep, speelt nu twee seizoenen in Almere. In die periode kwam hij tot veertig optredens in de hoofdmacht. Keller, oud-speler van FC Utrecht, RBC Roosendaal en het Zwitserse Xamax Neuchatel, hangt zijn voetbalschoenen aan de wilgen. De 35-jarige verdediger zal wel aan Almere City verbonden blijven. Hij gaat als stagiair jeugdtrainer aan de slag in Flevoland. (FOX Sports)

QPR stelt Ramsey aan als hoofdcoach

19 mei 2015
QPR stelt Ramsey aan als hoofdcoach
Chris Ramsey blijft aan het roer staan bij Queens Park Rangers. De club uit Londen maakte dinsdag bekend dat de huidige interim-trainer een driejarig...