Heitinga en Beerens doen met Hertha het licht uit
Heitinga en Beerens doen met Hertha het licht uit - © FOXSports.NL

Heitinga en Beerens doen met Hertha het licht uit

11 april 2015
Voordat de selectie van Hertha BSC van een vrij weekeinde mocht gaan genieten, had trainer Pal Dardai nog iets speciaals in petto. De 39-jarige Hongaar trommelde zijn spelers, onder wie John Heitinga en Roy Beerens, in de nacht van vrijdag op zaterdag om 02.30 uur op voor een uitlooptraining.
"Pal heeft altijd weer nieuwe ideeën'', liet Heitinga na de nachtelijke training via Twitter weten. "Maar daardoor hebben we wel zaterdag en zondag vrij!'' De oud-Ajacied pakte zaterdagochtend prompt een vliegtuig naar Amsterdam. "Om wat tijd met mijn familie door te brengen. Onbetaalbaar.'' Die unieke oefensessie volgde op de remise in de uitwedstrijd tegen Hannover 96 (1-1). De Berlijnse ploeg is daarmee nog niet helemaal veilig in de Bundesliga, maar staat er in de middenmoot al wel redelijk goed voor. Heitinga bleef tijdens het gelijkspel bij Hannover de gehele wedstrijd op de bank zitten. Basisspeler Beerens werd halverwege de tweede helft gewisseld. (FOX Sports/ANP) De Bundesliga is vanaf volgend seizoen live en exclusief te zien op FOX Sports en FOX Sports GO.

Van Gaal prikkelt Manchester City

11 april 2015
Van Gaal prikkelt Manchester City
Coach Louis van Gaal van Manchester United heeft in de aanloop naar de immer beladen derby tegen stadgenoot Manchester City een opvallende uitspraak...