Brady in actie voor de Patriots
Brady in actie voor de Patriots - © Pro Shots

Patriots en Steelers trappen NFL-seizoen af op FOX Sports

10 september 2015
De American Football-fans kunnen hun hart weer ophalen, want in Foxborough, Massachusetts, begint vannacht om 02.30 uur Nederlandse tijd het nieuwe NFL-seizoen.

Regerend kampioen New England Patriots ontvangt in het Gilette Stadium Pittsburgh Steelers, dat vorig jaar strandde in de eerste ronde van de play-offs. Het duel, live te zien op FOX Sports 2, staat vooral in het teken van de ontmoeting tussen twee van de beste en meest ervaren quarterbacks die de NFL kent: Tom Brady (38), viervoudig Super Bowl-winnaar en Ben Roethlisberger (33), die twee kampioensringen in zijn bezit heeft.

De Patriots en Steelers staan voor de derde keer tegenover elkaar in de seizoensopener. De laatste ontmoeting op de openingsdag was op 9 september 2002 en eindigde in een 30-14 overwinning voor de ploeg van, toen ook al, Brady

Zondag staat het gros van de wedstrijden in de eerste speelronde van de NFL op het programma. Met onder meer Chicago Bears - Green Bay Packers (19.00 uur) en Denver Broncos - Baltimore Ravens (22.30 uur), duels die óók live op FOX Sports te zien zullen zijn. (FOX Sports)