Ronda Rousey
Ronda Rousey - © ANP

Rousey overwoog zelfmoord na verliespartij tegen Holm

16 februari 2016
Ronda Rousey dacht na haar eerste verliespartij in de UFC aan het beëindigen van haar leven. Afgelopen november verloor ze haar titel aan Holly Holm op UFC 193 via een harde knock-out.

In de talkshow Ellen vertelt Rowdy openlijk over het dal waar zij de afgelopen maanden doorheen is gegaan. Het volledige interview zal dinsdag worden uitgezonden op televisie, maar op YouTube staat alvast een voorproefje.

"Ik zat in de hoek na het gevecht en dacht toen: 'wat ben ik als ik dit niet meer kan doen?'. Eerlijk gezegd: ik dacht aan zelfmoord en dat niemand wat om mij gaf."

Travis Browne
Rousey zegt dat ze veel te danken heeft aan vriend en UFC-collega Travis Browne. "Travis was er voor mij toen ik in de put zat. Ik keek omhoog en dacht: 'Ik wil zijn baby's. Ik moet blijven leven!"

Verwacht wordt dat Rousey in november dit jaar haar terugkeer zal maken in de kooi. Waarschijnlijk mag ze dan direct voor de titel vechten die ze verloor aan Holm. "Ik ben nog steeds ongeslagen, omdat ik geloof dat verliezen een keuze is. Natuurlijk wil ik weer tegen Holm vechten, om alles recht te zetten." (FOX Sports)

Ook Stefan Struve vecht in Ahoy

19 februari 2016
Ook Stefan Struve vecht in Ahoy
Stefan Struve gaat het op UFC Fight Night: Rotterdam opnemen tegen Antonio Silva. Volgens ingewijden bij MMAFighting.com wordt Struve de tweede...