Inge Dekker
Inge Dekker - © ANP

Inge Dekker traint door na diagnose

21 februari 2016
Inge Dekker wil blijven trainen, ook nu bij haar baarmoederhalskanker is geconstateerd. Deelname aan Rio 2016 is namelijk nog niet uitgesloten.

De voormalig wereldkampioene op de 50 meter vlinderslag en lid van de succesvolle vrouwenestafetteploeg heeft dat zondag geschreven in een bericht op Facebook waarin ze iedereen bedankt voor de steun en medeleven.

Dekker schrijft dat ze nog geen lichamelijke klachten heeft. “Afgelopen week ben ik daarom ook gewoon gaan trainen. Zwemmen is mijn passie en geeft mij, zeker in deze moeilijke tijd, een welkome afleiding. En omdat deelname aan de Olympische Spelen in Rio nog niet definitief van de baan is, blijf ik zwemmen. Zolang het nog kan en wanneer het weer kan'', schrijft ze. (FOX Sports/ANP)

 

Iedereen bedankt voor alle lieve berichten en steunbetuigingen! Het doet me goed om te zien hoe veel mensen meeleven....

Geplaatst door Inge Dekker op zondag 21 februari 2016

Kromowidjojo overtuigt in Den Haag

26 februari 2016
Kromowidjojo overtuigt in Den Haag
Ranomi Kromowidjojo heeft vrijdag met veel overtuiging de 50 meter vrije slag gewonnen in Den Haag. Op de The Hague Grand Prix was ze bijna een...