UFC Mendes McGregor
UFC Mendes McGregor - © FOXSports.NL

Conor McGregor: Diaz gaat knock-out in de eerste ronde

4 maart 2016
De controversiële Conor McGregor heeft weer van zich laten horen. Tijdens een persconferentie van UFC 196 vertelde de Ier zijn tegenstander Nate Diaz dat hun gevecht op 5 maart in Las Vegas 'kort' zal zijn.

"Ik respecteer Nate, begrijp me niet verkeerd", ging McGregor verder. "Er zijn heel veel watjes in deze wereld, maar dat is hij niet. Er is respect tussen ons. Maar zaken zijn zaken: hij gaat knock-out in de eerste ronde."

McGregor had ook nog een paar halve complimenten voor Diaz: "Hoe kun je niet van hem houden? Hij doet als een gangster uit de achterbuurt, maar tegelijkertijd geeft hij jiujitsu-les aan kleine kinderen op zondagochtenden en gaat hij op fietstochten met ouderen. Hij maakt geweergebaren met zijn rechterhand en maakt ballondieren met zijn linkerhand. Een echte aanwinst voor de samenleving."

Steroïden
Diaz, van wie dinsdag bekend werd dat hij tegen The Notorious gaat vechten als vervanger van de geblesseerde Rafael dos Anjos, sprak zich ook uit en beschuldigde niet alleen zijn komende tegenstander, maar ook zijn andere UFC-collega’s van dopinggebruik: "Iedereen zit aan steroïden. De hele UFC. Jij ook, Conor."

McGregor was zichtbaar gefrustreerd door Diaz' aantijgingen en reageerde fel terug. "Steroïden? Waar heb je het over? Ik ben daar juist fel op tegen. Ik ben gewoon een beest!" (FOX Sports)