Stanislas Wawrinka
Stanislas Wawrinka - © ANP

Wawrinka en Murray maken geen fout

13 maart 2016
Stan Wawrinka heeft zaterdag met gemak de derde ronde van het ATP-toernooi in Indian Wells bereikt. In twee sets stuurde hij de Oekraïner Illya Marchenko naar huis: 6-3 6-2.

Marchenko, de nummer 72 van de wereldranglijst, kon niets beginnen tegen de nummer 4. Na een uur spelen had Wawrinka de klus geklaard. In de derde ronde wacht Wawrinka een partij tegen de Rus Andrey Kuznetsov.

Ook Andy Murray plaatste zich voor de derde ronde. Hij was in twee sets te sterk voor de Spanjaard Marcel Granollers: 6-4 7-6 (3).

In de tweede set had de nummer 2 van de wereldranglijst een zware dobber aan de Spanjaard. Toch wist hij de winst na een tie break naar zich toe te trekken. Na iets meer dan anderhalf uur spelen zat de wedstrijd erop.

Murray kan zich nu gaan voorbereiden op zijn volgende tegenstander. In de derde ronde treft de Schot de Argentijn Federico Delbonis. (FOX Sports/ANP)

"Twijfel aan onschuld Sharapova"

13 maart 2016
"Twijfel aan onschuld Sharapova"
Tennislegende John McEnroe vindt het moeilijk te geloven dat Maria Sharapova niet wist dat ze een verboden medicijn gebruikte dat uiteindelijk...