Het Nederlands elftal heeft dinsdagavond op Wembley gewonnen van Engeland: 1-2.

Basisdebutant Vincent Janssen had een hoofdrol bij Oranje. De aanvaller van AZ scoorde en leverde de assist voor het winnende doelpunt van Luciano Narsingh.

In de eerste helft kwam Janssen nauwelijks in het spel voor. Ook de Engelsen kregen weinig kansen, maar namen vlak voor de pauze toch de leiding. De defensie van Oranje keek toe hoe Jamie Vardy de bal binnentikte na een mooie aanval: 1-0.

Sterk
Het Nederlands elftal kwam sterk uit de kleedkamer en dat resulteerde al snel in de gelijkmaker. Vincent Janssen mocht aanleggen vanaf elf meter nadat Danny Rose de bal tegen de arm kreeg. De spits, die even daarvoor een grote kans miste, bleef rustig en maakte zijn eerste doelpunt voor Oranje.

Engeland ging op zoek naar de voorsprong en bondscoach Roy Hodgson bracht Harry Kane binnen de lijnen. De aanvaller van Tottenham Hotspur kwam niet tot scoren, Luciano Narsingh wel. Janssen duwde Phil Jagielka, werd niet teruggefloten en stelde Narsingh vervolgens in staat het winnende doelpunt te maken. (FOX Sports)

Duitsland straft Italië af

29 maart 2016
Duitsland straft Italië af
Duitsland heeft dinsdagavond een overtuigende zege geboekt in een oefeninterland tegen Italië. In het stadion van Bayern München hadden de Italianen...