Jan van Halst bij De Tafel van Kees
Jan van Halst bij De Tafel van Kees - © Pro Shots

'Van Halst keert terug bij FC Twente'

15 april 2016
Jan van Halst keert terug bij FC Twente. Hij wordt in Enschede de nieuwe commercieel en technisch directeur, meldt TC Tubantia.

De 46-jarige Van Halst wordt volgens de Twentse krant door de Tukkers aangesteld zodra de club de licentie heeft veiliggesteld. 

De oud-speler van FC Twente was eerder al actief als manager algemene en commerciële zaken in Enschede, een functie die hij in 2011 neerlegde. Tegenover FOX Sports meldde de analist recent nog dat een terugkeer niet aan de orde zou zijn.

Afgelopen zondag was Twente-directeur Onno Jacobs te gast bij De Tafel van Kees. Op de vraag of Van Halst op het lijstje stond om weer bij de Enschedese club aan de slag te gaan, antwoordde Jacobs: "Wie weet. Maar laten we eerst zorgen dat we de financiële deadline halen, dan kijken we daarna verder." 

Naar verluidt is het de bedoeling dat Jacobs na 1 mei in dienst van de club blijft als financieel directeur. Sinds begin dit jaar is de voormalig bestuurder van Feyenoord actief als interim-directeur. (FOX Sports)