Na Jürgen Locadia heeft ook Bart Ramselaar zich afgemeld bij het Nederlands elftal. De middenvelder van FC Utrecht kampt met een kuitblessure. Bondscoach Danny Blind heeft daarom Steven Berghuis aan de Oranje-selectie toegevoegd.

Ramselaar moet zijn debuut bij het Nederlands elftal voorlopig dus uitstellen. Een MRI-scan moet maandag uitsluitsel geven over de ernst van de blessure.

Eerder liet ook Jürgen Locadia weten niet mee te reizen met het Nederlands elftal naar Portugal, waar oefenwedstrijden tegen EK-gangers Ierland, Portugal en Oostenrijk op het programma staan.  De PSV-aanvaller heeft last van zijn knie.

Blind heeft door alle afmeldingen Steven Berghuis aan de selectie toegevoegd. De 24-jarige aanvaller van Watford maakte dit seizoen in de Premier League slechts 222 minuten in negen invalbeurten.

Berghuis debuteerde vorig jaar juni in de Oranje-selectie voor het oefenduel met de Verenigde Staten en de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. De vleugelspits kwam toen niet in actie. (FOX Sports)

Gerelateerd