Dirk Kuijt
Dirk Kuijt - © ANP

Dirk Kuijt verlengt contract met Feyenoord

26 mei 2016
Dirk Kuijt is ook komend seizoen te bewonderen in de Kuip. Feyenoord bereikte donderdagmiddag een akkoord met de 35-jarige aanvoerder over een eenjarige verbintenis die loopt tot medio 2017.

Het vorige contract van Kuijt liep op 30 juni aanstaande af.

"Ik ben blij dat ik ook volgend seizoen bij deze mooie club actief ben", aldus Kuijt op de clubsite. "We hebben als groep een leerzaam en mooi seizoen doorgemaakt, dat op prachtige wijze is afgesloten met de bekerwinst. Het gevoel van prijzen winnen en succes hebben is heerlijk."

"Als je een prijs hebt gewonnen, dan wil je alleen maar méér. Met dat gevoel moeten we met elkaar het volgend seizoen in gaan. Ik heb er enorm veel zin en vertrouwen in", vervolgt de voormalig speler van FC Utrecht en Fenerbahçe.

De Katwijker kroonde zich zowel in de Eredivisie (negentien treffers) als in het bekertoernooi (vier goals) tot clubtopscorer. Daarmee had hij een groot aandeel in de bekerwinst en de directe plaatsing voor Europees voetbal. (FOX Sports)

Copa Countdown: Wes Morgan

28 mei 2016
Copa Countdown: Wes Morgan
Op 3 juni gaat in de Verenigde Staten de Copa América van start. FOX Sports warmt op door een blikvanger van het toernooi in de schijnwerpers...