Toon Gerbrands
Toon Gerbrands - © Pro Shots

PSV langer door met algemeen directeur Gerbrands

27 mei 2016
Toon Gerbrands blijft ook de komende jaren algemeen directeur van PSV.

Het contract van de 58-jarige Gerbrands dat tot medio 2018 liep is met vier jaar verlengd. Hij ligt nu tot medio 2022 vast bij de landskampioen.

Eerder verlengde PSV al de contracten van trainer Phillip Cocu (tot 2019) en technisch manager Marcel Brands (tot 2020).

"Het feit dat we reeds een week vóór de laatste speelronde van de Eredivisie een akkoord bereikten met Toon, bewijst dat we als rvc verder kijken dan de actuele stand op de ranglijst", meldt president-commissaris Jan Albers van de raad van commissarissen vrijdag in een persbericht.

Impuls
"Ik werk bij PSV in een omgeving, waar een prestatiecultuur en een topsportklimaat heerst", stelt Gerbrands. "Er wordt elke dag gewerkt om deze noodzakelijk basis voor topsport te verstevigen. Op cruciale posities binnen de organisatie zijn de contracten verlengd. We gaan De Herdgang bij zowel de jeugd als de profs een impuls geven, PSV blijft in beweging. Voor mij zijn dit de belangrijkste redenen om akkoord te gaan met een contract tot 2022."

De voormalige volleybalbondscoach is sinds de zomer van 2014 aan PSV verbonden, als opvolger van Tiny Sanders. Gerbrands kwam over van AZ, waar hij sinds 2002 algemeen directeur was. (FOX Sports/ANP)