Kenneth Vermeer
Kenneth Vermeer - © Pro Shots

Kenneth Vermeer verlengt bij Feyenoord

6 juni 2016
Kenneth Vermeer verlengt zijn contract bij Feyenoord. De dertigjarige doelman ligt nu tot 2020 vast bij de Rotterdammers. Vermeer kwam twee seizoenen geleden over van rivaal Ajax.

De vorige verbintenis van Vermeer liep tot de zomer van 2018. "Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Feyenoord", laat de goalie weten op de site van zijn club.

"Dat gegeven, in combinatie met de sportieve ambities van de club, maakt dat ik hier graag langer wil blijven. De bekerwinst was mooi, maar als ploeg willen we meer successen behalen. Van die ploeg wil ik de komende jaren graag deel uitmaken."

Uiteraard is ook technisch directeur Martin van Geel in zijn nopjes met de contractverlenging van Vermeer. "De afgelopen twee seizoenen is hij van grote waarde geweest voor ons. Niet alleen door zijn reddingen, die ons de nodige punten hebben opgeleverd, maar ook vanwege zijn coaching en zijn winnaarsmentaliteit."

Vermeer is al de derde routinier die heeft bijgetekend in de Kuip. Dirk Kuijt en Karim El Ahmadi gingen hem onlangs voor. (FOX Sports)