Real Madrid heeft zich gerevancheerd voor de valse start in de International Champions Cup.

Voor meer dan 105.000 toeschouwers in Michigan Stadium was de Champions League-winnaar met 3-2 te sterk voor Chelsea. Afgelopen donderdag ging de Koninklijke nog met 1-3 onderuit tegen Paris Saint-Germain.

Bij afwezigheid van onder meer de geblesseerde Cristiano Ronaldo en Gareth Bale, die extra rust heeft gekregen na het EK, had Marcelo de aanvoerdersband van coach Zinédine Zidane om zijn arm gekregen.

De verdediger nam zijn leidende rol uitermate serieus. Marcelo tekende na twintig minuten voor de openingstreffer met een van richting veranderd schot, waarna hij even later de score verdubbelde na een sterke rush.

Ook in de derde treffer had Marcelo een bijdrage. De Braziliaan was goed voor de assist op Mariano Díaz, die verwoestend uithaalde van grote afstand.

Chelsea wist pas in de slotfase wat terug te doen. Eden Hazard, een van de vele invallers in de tweede helft, bleef oog-in-oog met Kiko Casilla koelbloedig. In de blessuretijd schoot de Belg met zijn tweede treffer ook nog de 3-2 op het bord.

Real speelt donderdagochtend nog tegen Bayern München, Chelsea treft AC Milan. (FOX Sports)

Bayern München - Real Madrid, in de nacht van woensdag op donderdag om 01.30 uur LIVE op FOX Sports 2.

AC Milan - Chelsea, in de nacht van woensdag op donderdag om 03.30 uur LIVE op FOX Sports 2.