Darryl Lachman.
Darryl Lachman. - © Pro Shots

Willem II verlost Lachman van Sheffield Wednesday

15 augustus 2016
Willem II gaat zich versterken met Darryl Lachman. De centrale verdediger ondergaat dinsdag de medische keuring bij de Tilburgers.

Als dat goed verloopt, dan wordt Lachman gehuurd van Sheffield Wednesday. Na dit seizoen is hij transfervrij en is er een optie om een contract voor een jaar te tekenen bij de Eredivisionist.

Bij de Engelse club zat de international van Curaçao sinds zijn komst, ruim een jaar terug, op een zijspoor.

Begin januari werd de 26-jarige Lachman nog een halfjaar verhuurd aan SC Cambuur. Willem II biedt de ex-speler van onder meer FC Twente en PEC Zwolle nu de kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Vertrouwd
"Ik ben blij dat ik mezelf weer kan laten zien in de Eredivisie, nadat duidelijk werd dat ik bij Sheffield opnieuw geen kansen zou krijgen", zegt Lachman tegen FOX Sports.

"Ik kon bijvoorbeeld ook naar Cyprus, Hongarije en Bulgarije, maar Willem II voelt vertrouwder. Bovendien ben ik nu weer dicht bij mijn familie."

De komst van Lachman naar Willem II kan erop duiden dat Jordens Peters spoedig naar sc Heerenveen vertrekt. Zondag gaf de aanvoerder al aan dat hij ervan uitging dat beide clubs deze week er uit gaan komen. (FOX Sports)