Davy Pröpper heeft zijn contract bij PSV tussentijds verlengd tot de zomer van 2020.

De 24-jarige middenvelder kwam vorig jaar over van Vitesse en tekende een verbintenis voor vier jaar.

Pröpper speelde zich razendsnel in de basis en had met tien goals en zeven assists een groot aandeel in het landskampioenschap.

"Ik ben hier nog niet klaar, want ik heb het heel erg naar mijn zin bij PSV. In de zomer heb ik goed nagedacht over interesse van bijvoorbeeld Zenit Sint-Petersburg, maar ik wil nu gewoon blijven. Ik heb het gevoel dat ik hier nog veel beter kan worden”, aldus Pröpper.

Ook Jetro Willems en Luciano Narsingh kunnen verlengen, maar een vertrek van het duo deze maand valt niet uit te sluiten.

Ramselaar
Bart Ramselaar is meteen opgenomen in de selectie voor de wedstrijd van zaterdag tegen PEC Zwolle. De speler maakte donderdag de overstap van FC Utrecht naar de Eindhovense club.

“Ramselaar is fit en inzetbaar voor PSV morgen'', zei trainer Phillip Cocu vrijdag. “We zijn heel blij dat hij naar PSV is gekomen. Hij is een van de grotere talenten in Nederland.''

Fitte selectie
Cocu kan beschikken over een fitte selectie. Doelman Jeroen Zoet is terug na ziekte en ook Jorrit Hendrix en Jürgen Locadia zijn volgens de coach weer fit.

“PEC Zwolle heeft een goed voetballende ploeg. Veel voetbal, veel beweging. We zullen de stijgende lijn moeten doortrekken om daar te winnen''. (FOX Sports/ANP)

Maak het Eredivisie-seizoen nog spannender en stel je eigen team samen op www.profcoach.nl