Paulinho keert terug in de selectie van Brazilië.

De 32-voudig international, tegenwoordig actief in de Chinese competitie, heeft de afgelopen twee jaar geen interlands gespeeld.

De middenvelder, die vorig jaar Tottenham Hotspur verruilde voor Guangzhou Evergrande, kwam na het teleurstellend verlopen WK in eigen land niet meer voor in de plannen van bondscoach Dunga.

Na de nog slechter verlopen Copa América, waarin Brazilië niet eens de groepsfase overleefde, werd Dunga vervangen door Tite. Hij maakte maandag zijn eerste selectie bekend.

Cruciale kwalificatieduels
Brazilië speelt begin komende maand de cruciale WK-kwalificatieduels met Ecuador en Colombia. De Goddelijke Kanaries staan momenteel zesde in de Zuid-Amerikaanse poule, een plek die aan het eind van de rit niet leidt tot deelname aan het mondiale kampioenschap in Rusland.

In de selectie is ruimte voor vier spelers zonder caps, onder wie verdediger Fagner, die op een blauwe maandag nog bij PSV speelde. Vergeleken met de Copa zijn onder anderen Lucas Moura en Hulk niet opgeroepen.

"Het gaat niet om vernieuwing", zegt Tite over de wijzigingen die hij heeft doorgevoerd. "Het draait om vorm." (FOX Sports)