Ajax kan een streep zetten door de komst van Leon Bailey. De stiefvader van de talentvolle aanvaller heeft donderdag laten weten dat zijn zoon nog een jaar bij Racing Genk blijft voetballen.

Ajax had ruim elf miljoen euro over voor de talentvolle buitenspeler uit Jamaica. Craig Butler, naast stiefvader ook de manager van de aanvaller, liet eerder weten dat zijn zoon dolgraag naar Amsterdam wilde komen.

Een dag na de smadelijke nederlaag van Ajax bij FK Rostov (1-4) in de laatste voorronde van de Champions League is hij kennelijk van mening veranderd.

Butler laat op Facebook weten dat zijn zoon Racing Genk nog een jaar trouw blijft en vervolgens met een kampioenschap afscheid wil nemen.

Verder wenst hij Ajax en de supporters van die club veel succes in de competitie. Bailey wil zich nu verder ontwikkelen en volledig op overwinningen voor Racing Genk concentreren, schrijft Butler. (FOX Sports/ANP)

Robben wil rentree niet overhaasten

25 augustus 2016
Robben wil rentree niet overhaasten
Arjen Robben wil zijn rentree niet overhaasten. De vleugelspits, die vijf weken geleden een spierblessure in zijn bovenbeen opliep, is inmiddels...