Lukas Klostermann staat door een kruisbandblessure een half jaar aan de kant.

De 20-jarige verdediger van RB Leipzig raakte geblesseerd op de training. Afgelopen weekend speelde Klostermann nog de hele wedstrijd in de stunt van Leipzig tegen Borussia Dortmund: 1-0 zege. 

Klostermann behoorde deze zomer tot de Duitse ploeg die op de Olympische Spelen een zilveren medaille behaalde. (FOX Sports)

BITTER DIAGNOSE ! Lukas Klostermann heeft een scheur van de voorste kruisband geleden in zijn rechterknie en is de Red Bulls niet enkele maanden. Tijdens de training op dinsdagochtend , onze verdedigers gewond zonder externe hulp . Vorige maand heeft de 20 -jarige scheen zelfs in het shirt van de Duitse nationale ploeg. Naast zijn RBL teamgenoten Davie Selke won hij de zilveren medaille op de Olympische Spelen in Rio . Alle wedstrijden van het Duitse team speelde hij over de volledige afstand . Onlangs vierden de verdedigers van de mensenrechten op 1: 0 overwinning op Dortmund Bundesliga debuut. In de zomer van 2014 had hij van VfL Bochum naar de Red Bulls verhuisd sindsdien uitgegroeid tot de belangrijkste pijler van ons team . Wij wensen u een spoedig herstel , Luke , we zijn allemaal achter je!

Gerelateerd

Stand