Santiago Arias en Gastón Pereiro keren zondag in de topper tegen Feyenoord terug in de basis van PSV.

Beide Zuid-Amerikanen stonden niet aan de aftrap in het Champions League-duel van de Eindhovenaren tegen Atlético Madrid. Arias neemt als rechtsback de plek in van Joshua Brenet. Verdediger Daniel Schwaab wordt ingeruild voor Pereiro, waardoor PSV weer met drie aanvallers speelt.

Siem de Jong zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie van de Brabanders. De oud-Ajacied, die is overgekomen van Newcastle United, speelde de afgelopen twee duels mee met Jong PSV.

Feyenoord start met dezelfde elf die donderdag Manchester United klopten in de Europa League. Dat betekent dat Lucas Woudenberg opnieuw op de bank plaatsneemt. De vleugelverdediger kwam in de eerste vijf competitieduels wel in actie.

Pereiro eerste penalty-keus
PSV-trainer Phillip Cocu heeft voorafgaand aan het duel aangegeven dat Pereiro de eerste keus is als zijn ploeg een strafschop krijgt. Dinsdag miste Luuk de Jong vanaf de stip. Het was de elfde misser in achttien pogingen. (FOX Sports)

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Isimat-Mirin, Moreno, Willems; Pröpper, Hendrix, Guardado; Narsingh, De Jong, Pereiro.

Opstelling Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Kuijt, Vilhena; Toonstra, Jörgensen, Berghuis. 

Basisdebuut voor Bel Hassani bij AZ

18 september 2016
Basisdebuut voor Bel Hassani bij AZ
Iliass Bel Hassani maakt vandaag zijn debuut in de basis bij AZ. Hij speelt in plaats van Alireza Jahanbakhsh, die last heeft van een liesblessure.