Iliass Bel Hassani
Iliass Bel Hassani - © Pro Shots

Basisdebuut voor Bel Hassani bij AZ

18 september 2016
Iliass Bel Hassani maakt vandaag zijn debuut in de basis bij AZ. Hij speelt in plaats van Alireza Jahanbakhsh, die last heeft van een liesblessure.

Ben Rienstra is op het middenveld de vervanger van Stijn Wuytens. De Belg kwam donderdag in het Europa League-duel met Dundalk ogenschijnlijk hard in botsing met de doelman terwijl hij de openingstreffer maakte, maar hield daar slechts een hersenschudding aan over.

Wuytens heeft zich alweer gemeld op het trainingscomplex van AZ, maar zit nog niet bij de selectie voor het duel met PEC. 

Wout Weghorst begint in Zwolle in de punt van de aanval. De spits moest de afgelopen wedstrijden de Nigeriaan Fred Friday voor zich dulden, maar krijgt van Van den Brom nu weer een kans.

Schenkeveld
Ron Jans heeft zijn elftal ten opzichte van het duel met FC Utrecht op één plek gewijzigd. Bart Schenkeveld is op de linksbackpositie de vervanger van Calvin Verdonk. (FOX Sports)

Opstelling PEC Zwolle: Van der Hart; Schenkeveld, Marcellis, Van de Pavert, Van Polen; Brama, Achahbar, Hebling; Ehizibue, Brock-Madsen, Thomas.

Opstelling AZ: Rochet; Johansson, Van Eijden, Vlaar, Haps; Luckassen, Bel Hassani, Rienstra; Van Overeem, Weghorst, Dos Santos.