Amateurclub VVSB bereikte vorig seizoen de halve finales van de KNVB Beker
Amateurclub VVSB bereikte vorig seizoen de halve finales van de KNVB Beker - © Pro Shots

KNVB Beker, garantie voor spanning en spektakel

20 september 2016
Na twee kwalificatierondes gaat het hoofdtoernooi van de KNVB Beker deze week van start. Met dinsdag veertien, woensdag veertien en donderdag vier duels.

Amateurs en profs zijn verweven in het nationale bekertoernooi waarin verrassingen altijd op de loer liggen. Denk maar aan halve finalist VVSB afgelopen seizoen.

De vraag is dan ook wie er deze editie gaan stunten? Dinsdag mikken onder meer Capelle, Rijnsburgse Boys, JVC Cuijk, Barendrecht en Kozakken Boys op een surprise tegen profs.

Woensdag hoopt Dongen het bezoekende Go Ahead Eagles pootje te lichten en ziet DVS’33 kansen tegen het kwakkelende PEC Zwolle. Maar ook Hans Kraay jr. droomt van succes met FC Lienden, tegen AZ.

Fenomeen Kaars
Donderdag is De Dijk tegen Vitesse een mooi affiche, al is het alleen maar vanwege fenomeen Dennis Kaars. De spits van de Amsterdamse derde divisionist scoort aan de lopende band. Liefst veertien treffers in zes wedstrijden.

Daarnaast komen natuurlijk de topclubs uit de Eredivisie voor het eerst in actie. PSV treft angstgegner Roda JC, Ajax ontvangt Willem II en Feyenoord verwelkomt FC Oss.

De KNVB Beker staat ook dit seizoen garant voor spanning en spektakel. Drie dagen lang een voetbalfeest, van Hardenberg tot Echt en van Scheveningen tot Heerenveen. Bij ons te volgen, mis het niet! (FOX Sports)

NAC Breda – VVV-Venlo, dinsdag om 18.30 uur LIVE op FOX Sports 1
sc Heerenveen – De Graafschap, dinsdag om 20.45 uur LIVE op FOX Sports 1

 

Gerelateerd