Ronald Koeman weet als (succes)trainer van Everton sinds dinsdag ook wat verliezen is.

In de derde ronde van de League Cup liet het elftal van de Nederlandse trainer zich verrassen door Norwich City, dat één niveau lager speelt (0-2).

Steven Naismith opende vier minuten voor rust de score voor Norwich. Na de pauze passeerde ook Josh Murphy keeper Maarten Stekelenburg, zodat Everton in de League Cup al klaar is.

In de competitie gaat het met vier overwinningen en een gelijkspel in de eerste vijf wedstrijden wel erg goed. Alleen Manchester City, dat alles won, presteert tot dusverre beter.

Liverpool
Liverpool en Arsenal bereikten wel de achtste finales. Beide clubs waren in een uitwedstrijd tegen een club die een niveau lager speelt ruim te sterk. Liverpool versloeg Derby County met 3-0, mede door een doelpunt van oud-eredivisiespeler Ragnar Klavan.

Chelsea
Cesc Fabregas heeft Chelsea dinsdagavond bij de hand genomen in de verlenging van het bekerduel met Leicester City. De middenvelder scoorde tweemaal en loodste zijn ploeg zo naar de achtste finales van de League Cup: 4-2.

Na reguliere speeltijd was de stand nog in evenwicht (2-2). Shinji Okazaki scoorde eerst tweemaal voor de regerend kampioen. Chelsea knokte zich terug met doelpunten van Gary Cahill en Cesar Azpilicueta. Leicester City speelde de verlenging met een man minder. Marcin Wasilewski kreeg in de 89e minuut een rode kaart.

Arsenal zette Nottingham Forest met 4-0 aan de kant. Lucas Perez scoorde twee keer. (FOX Sports/ANP)