Volgens Sky Sports en de Telegraph is Ralf Rangnick in beeld om de ontslagen Sam Allardyce op te volgen als bondscoach van Engeland.

Beide goed ingevoerde Engelse media zeggen dat er al een gesprek is geweest tussen vertegenwoordigers van de Engelse voetbalbond FA en de technisch directeur, die momenteel werkzaam is bij RB Leipzig.

De Telegraph zegt te weten dat Rangnick al voor de aanstelling van Allardyce in beeld was, maar dat de FA vasthield aan de roep om een Britse coach.

Wenger en Southgate
De krant noemt diens onberispelijke reputatie, zijn successen met Schalke, Hoffenheim en Leipzig en het feit dat hij vloeiend Engels spreekt, als voornaamste pluspunten van de 58-jarige Duitser.

Arsenal-trainer Arsène Wenger en interim-bondscoach Gareth Southgate worden echter gezien als de topfavorieten om Allardyce op te volgen.

De Engelsman moest deze week het veld ruimen na enkele foute uitspraken over onder anderen voorganger Roy Hodgson en prins Harry.

Leipzig
Leipzig speelt vrijdagavond tegen Augsburg. De Oost-Duitsers staan keurig zevende en verloren nog niet dit seizoen. Augsburg, de club van onder anderen Jeffrey Gouweleeuw, Paul Verhaegh en Alfred Finnbogason, staat elfde. (FOX Sports)

Zenit veel te sterk voor AZ

29 september 2016
Zenit veel te sterk voor AZ
AZ is er niet in geslaagd punten over te houden aan de uitwedstrijd bij Zenit Sint-Petersburg. De Russen waren met 5-0 veel te sterk voor de...

Gerelateerd