Bondscoach Art Langeler van Jong Oranje heeft maandag vier afzeggingen gekregen voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Turkije en Cyprus.

Tonny Vilhena van Feyenoord, Wesley Hoedt van Lazio en de AZ-spelers Derrick Luckassen en Dabney Dos Santos hebben zich afgemeld.

Luckassen kampt met knieproblemen, Dos Santos met klachten aan de lies, terwijl Vilhena en Hoedt vanwege privéomstandigheden niet beschikbaar zijn, aldus de KNVB.

Langeler heeft Lucas Woudenberg (Feyenoord), Yassin Ayoub (FC Utrecht) en Jean-Paul Boëtius (FC Basel) als vervangers opgeroepen voor de laatste twee kwalificatieduels voor het EK van 2017 in Polen.

Riechedly Bazoer viel zondag bij Ajax uit met een bovenbeenblessure, maar de middenvelder sluit gewoon bij Jong Oranje aan. 

De ploeg neemt het donderdag in het AFAS Stadion op tegen Turkije. Vijf dagen later speelt het Nederlands elftal voor spelers Onder 21 jaar in en tegen Cyprus. Beide duels moeten gewonnen worden om het EK te kunnen halen. (FOX Sports/ANP)

PSV is net zo ver als vorig seizoen

3 oktober 2016
PSV is net zo ver als vorig seizoen
Ondanks het goede spel kwam PSV tegen sc Heerenveen niet verder dan een 1-1. Opvallend is dat in vergelijking met vorig seizoen het helemaal...