Zwitserland blijft zonder puntverlies in kwalificatiegroep B voor het WK.

De Zwitsers boekten een magere 1-2 overwinning bij Andorra, maar dat is genoeg om de leiding te houden in de groep met verder Portugal en Hongarije.

Fabian Schär mocht na 19 minuten aanleggen vanaf de penaltystip en maakte geen fout. Diep in de tweede helft tekende Admir Mehmedi voor de 2-0. Alex Martinez liet de fans van Andorra in blessuretijd nog eens juichen.

Portugal
Europees kampioen Portugal kende weinig moeite in Tórshavn tegen de Faeröer Eilanden, dat eerder verraste met een gelijkspel tegen Hongarije en winst in Letland.

André Silva zorgde in de eerste helft voor een zuivere hattrick, waarna Cristiano Ronaldo halverwege de tweede helft de 0-4 op het scorebord bracht.

João Moutinho en João Cancelo zorgden in blessuretijd voor de 0-6 eindstand. De Portugezen volgen op drie punten van de Zwitsers door de nederlaag in de eerste wedstrijd in Basel.

Hongarije boekte zijn eerste overwinning in de kwalificatiereeks. In Riga werd het 0-2 tegen Letland door doelpunten van Adam Gyurcso en Adam Szalai. (FOX Sports/ANP)