Ben Roethlisberger
Ben Roethlisberger - © ANP

Pittsburgh Steelers zonder quarterback Roethlisberger

17 oktober 2016
Pittsburgh Steelers moet het waarschijnlijk even zonder Ben Roethlisberger doen. De quarterback liep zondagnacht een knieblessure op tijdens de 30-15 nederlaag bij Miami Dolphins.

Volgens bronnen binnen de club kampt Roethlisberger met een scheurtje in zijn meniscus, waardoor zijn linkerknie moet worden 'schoongemaakt'.

Het is nog onduidelijk hoelang de 34-jarige spelverdeler buitenspel staat, maar hij zou zeker de wedstrijd tegen New England Patriots van komende zondag moeten missen.

Hinken
Roethlisberger hinkte in de slotfase van de eerste helft van het veld en werd vervangen door reserve-quarterback Landry Jones. Big Ben keerde terug voor het tweede gedeelte van de wedstrijd en verbeet de pijn tijdens het restant van het duel.

Het dappere optreden van Roethlisberger was niet genoeg voor de zege. De Steelers keken halverwege aan tegen een 16-8 achterstand, waarna Miami-running back Jay Ajayi met twee touchdowns de wedstrijd in het slot gooide. (FOX Sports)

De wedstrijd tussen Arizona Cardinals en New York Jets zie je in de nacht van maandag op dinsdag om 02.30 uur op FOX Sports 2

Gerelateerd