Hoewel Tottenham Hotspur dinsdag verloor bij Liverpool in een duel om de League Cup, was manager Mauricio Pochettino vol lof over aanvaller Vincent Janssen.

“Hij was fantastisch vandaag. Hij speelde erg goed, gaf werkelijk alles en maakte een doelpunt”, zei de Argentijnse coach, die met 2-1 onderuit ging.

Janssen maakte een kwartier voor tijd uit een strafschop de enige goal voor de Spurs. Dat was zijn tweede treffer in de League Cup, maar in de competitie staat de Oranje-international die overkwam van AZ nog op nul.

Internationals
Janssen begon, net als Liverpool-middenvelder Georginio Wijnaldum, in de basis op Anfield. De twee internationals zagen dat Daniel Sturridge na tien minuten de score opende en na ruim een uur zijn tweede treffer maakte.

“We zijn blij met Vincent”, zei Pochettino naderhand op de website van de Londense club. “We moeten in ogenschouw nemen dat hij pas 22 jaar is en uit de Nederlandse competitie komt. We moeten hem tijd gunnen.”

“Eén ding is duidelijk: hij is een speler die keihard werkt en die zich nooit verstopt. De toewijding die hij toont, zowel in wedstrijden als op trainingen, is fantastisch.” (FOX Sports/ANP)

Lokeren zet Leekens op straat

26 oktober 2016
Lokeren zet Leekens op straat
Lokeren heeft trainer Georges Leekens woensdag ontslagen, zo maakte de Belgische eersteklasser op zijn website bekend.