Marcus Mariota
Marcus Mariota - © ANP

Titans maken favorietenrol waar tegen Jaguars

28 oktober 2016
Tennessee Titans heeft de goede vorm doorgetrokken tegen Jacksonville Jaguars. De ploeg uit Nashville was in eigen huis met 36-22 te sterk voor de concurrent uit de AFC South.

Met de zege is het seizoen van de Titans halverwege in balans. De nummer twee van de divisie heeft nu vier overwinningen en vier nederlagen achter de naam staan. De laatste twee jaar behaalde de formatie slechts vijf zeges in totaal.

Tennessee kon met vertrouwen het duel met de Jaguars in het eigen Nissan Stadium tegemoetzien. De ploeg won zijn laatste drie thuiswedstrijden tegen de opponent uit Florida. Ter vergelijking, sinds de start van 2014 verloren de Titans zeventien van de achttien overige ontmoetingen in Nashville.

Marcus Mariota
De ploeg van quarterback Marcus Mariota maakte donderdag in het tweede kwart het verschil. De magere 3-0 voorsprong na het eerste bedrijf werd binnen de kortste keren vergroot tot 27-0. Kendall Wright, Derrick Henry, DeMarco Murray tekenden voor touchdowns, waarna Ryan Succop zijn tweede fieldgoal van de wedstrijd maakte.

Pas bij een 36-8 voorsprong liet de thuisploeg de teugels wat vieren en wisten de Jaguars de score een iets draaglijker aanzien te geven. Mariota eindigde de wedstrijd met 270 yards en twee touchdown-passes. In totaal was hij succesvol met achttien van zijn 22 pogingen. (FOX Sports)