Tottenham Hotspur kan nog altijd niet rekenen op de geblesseerde Toby Alderweireld en Harry Kane.

Trainer Mauro Pochettino liet op de persconferentie weten dat het tweetal woensdag nog niet inzetbaar zal zijn in de Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen.

Kane kan misschien wel weer speelminuten maken in de Premier League aankomend weekend als de Spurs de stadsderby spelen tegen Arsenal. De spits herstelt sneller dan Alderweireld, aldus Pochettino.

​Lamela
De Argentijnse coach twijfelt daarnaast of Erik Lamela woensdag tegen Leverkusen in actie kan komen. "Erik had dinsdag tijdens de training last van zijn heup en het is onzeker of hij morgen kan spelen."

Volgens Pochettino moet er woensdag gewonnen worden om bovenin groep E te eindigen. Tottenham staat na drie gespeelde wedstrijden tweede met vier punten en moet AS Monaco met één punt verschil boven zich dulden. Bayer Leverkusen heeft drie punten en CSKA Moskou staat laatste met twee.

Leverkusen
Bij Leverkusen ontbreekt aanvoerder Lars Bender. De verdedigende middenvelder blijft thuis vanwege een kwetsuur aan de achilleshiel. Ook aanvaller Robbie Kruse is geblesseerd. (FOX Sports/ANP)