Cleveland Indians vs. Chicago Cubs
Cleveland Indians vs. Chicago Cubs - © ANP

Ontknoping World Series live op FOX Sports

2 november 2016
Vannacht wordt de allesbeslissende wedstrijd in de World Series gespeeld. Game 7 tussen Cleveland Indians en Chicago Cubs is vanaf 00.45 uur live te zien bij FOX Sports.
Tot het zover is kan je alvast in de stemming komen, onder andere met een terugblik op de voorgaande zes spectaculaire duels tussen beide honkbalgrootheden.
 
Het volledige programma op FOX Sports 2: 
19:20 Rerun Game 6 met Nederlands commentaar
22:10 World Series: The Road to Game 7
22:35 DOC: Andruw Jones, The Curacao Kid*
23:25 World Series: The Road to Game 7
23:50 DOC: Four Days in October**
00:45 Live Game 7: Cleveland Indians vs. Chicago Cubs***
01:00 First Pitch

*Andruw Jones, The Curacao Kid

Een documentaire over de legendarische Antilliaanse honkballer Andruw Jones. Jones speelde 17 jaar in de MLB en kwam uit voor het Nederlands team. In zijn periode bij de Altanta Braves kreeg Jones de bijnaam Curacao Kid. In februari 2016 beëindigde Jones zijn profcarrière. Hierna werd hij opgenomen in de Hall of Fame van de Braves.

**Four Days in October

Op 16 oktober 2004 namen de New York Yankees een 3-0 voorsprong in de titelstrijd van de American League in de MLB. Ook dat jaar leek het er sterk op dat de Boston Red Sox de World Series niet zouden gaan winnen. Iets wat niet meer lukte sinds het verkopen van sterspeler Babe Ruth in het seizoen 1919-1920. De Curse of the Bambino was springlevend, tot de koude okotoberwind van verandering ging waaien.
 
***Game 7: Cleveland Indians vs. Chicago Cubs

De beslissingswedstrijd om de World Series is te zien p kanaal 2 met Nederlands commentaar van Ronald van Dam en Charles Urbanus. En op kanaal 4 met origineel (Amerikaans) commentaar.