De blessurezorgen bij VfL Wolfsburg nemen toe nu ook Julian Draxler is weggevallen.

De 23-jarige aanvaller heeft een spierscheuring in de liesstreek opgelopen. Draxler mist daardoor zeker de uitwedstrijd tegen SC Freiburg van aanstaande zaterdag.

Wolfsburg kent meerdere blessureproblemen. In de 1-2 nederlaag tegen Bayer Leverkusen miste de club, waar Ton Lokhoff werkzaam is als assistent, ook al Vieirinha (spierscheuring), Bruno Henrique (kruisband), Daniel Didavi, Jannes Horn, Carlos Ascues (allen niet wedstrijdfit vanwege een trainingsachterstand), Christian Träsch (kampte met griep en enkelproblemen) en Jeffrey Bruma (inmiddels terug van een schorsing).

Ook interlands
Na die wedstrijd belandde ook Robin Knoche (verrekking) in de lappenmand. Draxler zal, naar verwachting van Wolfsburg, ook de interlands van Duitsland tegen San Marino (WK-kwalificatie) en Italië (vriendschappelijk) op 11 en 15 november missen.

Met slechts zes punten uit negen wedstrijden staat de groen-witte formatie op de zestiende plek in de Bundesliga. Volgens Duitse media is Bruno Labbadia de voornaamste kandidaat om de nieuwe hoofdtrainer in Wolfsburg te worden. Labbadia werd een paar weken geleden ontslagen bij Hamburger SV. (FOX Sports/ANP)

Gerelateerd

Stand