Het is niet de vraag of, maar wanneer Axel Witsel voor Juventus tekent.

De Belgisch international, die zich momenteel met de Rode Duivels voorbereidt op de oefeninterland tegen Oranje, was in de zomer al dicht bij een transfer naar Turijn. Maar Zenit Sint-Petersburg vroeg te veel voor zijn middenvelder. 

Aflopend contract
In de zomer van 2017 loopt Witsels contract in Rusland echter af. Gevraagd door RTBF of hij naar Juventus gaat verkassen was de 27-jarige Luikenaar duidelijk. "Dit zal het geval zijn, ik weet alleen niet wanneer..."

"Het is altijd leuk om te horen dat een club als Juventus me niet uit het oog verliest. Ik vraag mezelf niet of ik in januari of juni zal verkassen. Ik speel mijn wedstrijden en we zullen zien wat er met me gebeurt."

Volgens Witsel is de clash met het Nederlands elftal van woensdag geen gewoon oefenpotje. "Er bestaat een zeker rivaliteit tussen beide Nederland en België. Het zijn altijd harde wedstrijden, in de goede zin van het woord. Dit is een oefenwedstrijd, maar ook weer niet."

Dembélé en Fellaini
Het is nog de vraag of de Belgen tegen Oranje kunnen beschikken over Mousa Dembélé en Marouane Fellaini. Het duo sloeg maandag de training over. Bondscoach Roberto Martínez verwacht dinsdag meer duidelijkheid. (FOX Sports)

Gerelateerd