Jimmy Graham (88)
Jimmy Graham (88) - © ANP

Seahawks houden stand tegen brutale Buffalo Bills

8 november 2016
Seattle Seahawks weet weer wat winnen is. De koploper van de NFC West was maandagnacht met 31-25 te sterk voor Buffalo Bills.

Na het historische 6-6 gelijkspel tegen Arizona Cardinals en de nederlaag bij New Orleans Saints konden de Seahawks wel weer eens een zege gebruiken.

Het team hoopte bovendien wat vertrouwen te tanken voor de aanstaande trip naar het sterke New England Patriots. De twee clubs, die twee jaar geleden tegenover elkaar in de Super Bowl stonden, treffen elkaar komende zondag.

Buffalo had echter andere plannen. De nummer drie van de AFC East nam in het eerste kwart brutaalweg een 7-14 voorsprong dankzij touchdowns van quarterback Tyrod Taylor en Justin Hunter.

Een hand
Seattle-spelverdeler Russel Wilson tekende eveneens voor een zespunter, maar het was Jimmy Graham die bij de thuisploeg de show stal. De 29-jarige tight end, die nog geen jaar geleden een zware knieoperatie moest ondergaan, ving maar liefst twee touchdown-passes van Wilson met één hand.

De Seahawks moesten in het laatste kwart nog oppassen dat de overwinning niet uit hun handen glipte. Met de stand op 25-31 en nog slechts enkele seconden op de klok kregen de bezoekers nog een fraaie kans om voor een stunt te zorgen. Taylor werd echter op de derde down vlak voor de end zone neergehaald, waarna zijn laatste pass nipt zijn doel miste. (FOX Sports)

New England Patriots - Seattle Seahawks zie je in de nacht van zondag op maandag om 02.25 uur LIVE op FOX Sports 6.