Marouane Fellaini heeft het Belgische trainingskamp verlaten. De middenvelder van Manchester United komt dus ook niet in actie tegen Oranje.

Fellaini heeft te veel last van een blessure en keert terug naar zijn club. De mannetjesputter ontbreekt ook zondag in de WK-kwalificatiewedstrijd van de Belgen tegen Estland.

Ook Mousa Dembélé ontbreekt woensdag tegen het Nederlands elftal. De oud-speler van AZ, die nu uitkomt voor Tottenham Hotspur, kwam maandag niet helemaal fit aan in het trainingskamp van de Belgen en krijgt in de Arena rust.

"Tegen Estland reken ik wel op hem", aldus bondscoach Roberto Martínez, die niet wilde vertellen met welke spelers hij tegen het Nederlands elftal begint.

"De opstelling wordt vergelijkbaar met de vorige kwalificatiewedstrijden. Op sommige posities is rotatie mogelijk, maar op de meeste posities zal er niet veel veranderen."

Het wegvallen van Fellaini en Dembélé maakt de keuze van Martínez om Radja Nainggolan niet op te roepen een ongelukkige. De spoeling is dun op het Belgische middenveld zonder het drietal. (FOX Sports/ANP)

Gerelateerd