De Argentijnse bondscoach Edgardo Bauza heeft reeds zijn opstelling bekendgemaakt voor de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Brazilië.

Belangrijkste pion is uiteraard Lionel Messi, die in de voorgaande drie duels node werd gemist. Tegen Venezuela, Peru en Paraguay behaalde La Albiceleste slechts twee schamele punten.

Daardoor staat Argentinië momenteel op de zesde plek in de poule en dat levert aan het einde van de rit geen plaatsing op voor het WK in Rusland.

Op het middenveld krijgen Lucas Biglia (Lazio Roma) en Enzo Pérez (Valencia) de voorkeur, naast Javier Mascherano en Ángel Di María.

Centrale verdedigers Nicolás Otamendi en Ramiro Funes Mori misten de vorige kwalificatiewedstrijd tegen Paraguay (0-1 verlies) wegens een schorsing en keren terug in de basis.

Opvallend is verder de aanwezigheid van Ezequiel Lavezzi in de wedstrijdselectie. De aanvaller werd sinds de Copa América Centenario eind juni niet meer opgeroepen. (FOX Sports)

Opstelling Argentinië (4-4-2): Romero; Zabaleta, Otamendi, Funes Mori, Más; Perez, Biglia, Mascherano, Di María; Messi, Higuain.

Brazilië – Argentinië is in de nacht van donderdag op vrijdag vanaf 0.45 uur LIVE te zien op FOX Sports 2.