Luciano Narsingh
Luciano Narsingh - © Pro Shots

'Wintertransfer bespreekbaar voor PSV en Luciano Narsingh'

14 november 2016
PSV en Luciano Narsingh gaan in de winterstop kijken of de 26-jarige aanvaller naar een buitenlandse club kan verkassen.

Het Eindhovens Dagblad ​meldt dat de zaakwaarnemer van Narsingh, Mino Raiola, bevestigt dat meerdere clubs interesse hebben in de buitenspeler. PSV vraagt naar verluidt zes miljoen euro voor hem.

West Bromwich Albion wordt in Engelse media gelinkt aan de vleugelspeler. Mocht Narsingh geen nieuwe club vinden, dan ligt een contractverlenging voor de hand. Tot nu toe was telkens het verhaal dat Narsingh, en ook Jetro Willems, hun aflopende verbintenissen wel zouden gaan verlengen in Eindhoven.

Afgelopen zomer mikte de international ook al op een buitenlands avontuur, maar uiteindelijk besloot hij bij de landskampioen te blijven. Sunderland zou destijds interesse hebben getoond.

PSV heeft eveneens nog altijd goede hoop dat Jetro Willems binnenkort wel zijn overeenkomst verlengt. De linksback overlegt nog met zijn zaakwaarnemer en familie over de lopende gesprekken met de club. (FOX Sports)