Siem de Jong
Siem de Jong - © Pro Shots

Siem de Jong in De Tafel van Kees

18 november 2016
Siem de Jong schuift aanstaande zondag (20 november) aan bij De Tafel van Kees. Ook Jack de Gier, Oussama Assaidi en Martin Haar zijn te gast.

Siem de Jong zal het met Kees gaan hebben over zijn aanhoudende blessureleed en zijn verhuur aan PSV, waar hij hoopt dit seizoen eindelijk weer eens veel minuten te gaan maken.

Jack de Gier is de grote man achter het succes van Almere City. Zijn ploeg is momenteel de verrassende nummer 4 in de Jupiler League en heeft zijn zinnen gezet op de tweede periodetitel.

Ook te gast is Oussama Assaidi. Zijn ooit veelbelovende carrière kende een grillig verloop en onlangs liet hij zijn lucratieve contract bij Al-Ahli in Dubai ontbinden. De oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Liverpool en Stoke City vertelt waarom hij die keuze maakte en wat hij in de toekomst hoopt te bereiken.

Van trainer Martin Haar krijgt Kees het verhaal achter het succes van Jong AZ te horen, de trotse koploper in de Tweede Divisie. De weg naar de Jupiler League ligt daarmee volledig open.

De uitzending op FOX Sports begint om 10.00 uur, gepresenteerd door Kees Jansma. Uiteraard schuift ook Hans Kraay Jr. aan.