Volgens Christian Heidel, technisch directeur van Schalke 04, is de terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar 'eerder een kwestie van weken dan dagen'.

Dit vertelde Heidel aan Kicker. De Nederlandse spits raakte eind oktober geblesseerd aan de buitenband van zijn rechterknie en zou volgens de berichten van toen enkele weken aan de kant staan. Van een snelle rentree is volgens Heidel op dit moment echter geen sprake.

Hij voelt zich geroepen de te hoge verwachtingen over een terugkeer van Huntelaar in de Schalke-selectie te temperen. "We moeten het in zijn geval niet over dagen, maar weken hebben." Kicker denkt zelfs dat dit wijst op het einde van dit kalenderjaar voor Huntelaar.

Santo
Bij Schalke zijn de problemen voorin dus voorlopig nog niet over. Die Königsblauen zagen eerder ook al spits Breel Embolo voor maanden wegvallen vanwege een enkelbreuk. Maar er gloort hoop. Franco di Santo, de aanvaller kampt sinds vorige maand met een spierblessure in de buikwand, vloog vorige week naar dokter Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt voor een second opinion.

De beruchte Duitse arts heeft de Argentijn dusdanig opgelapt, dat hij komend weekend zijn rentree kan maken in de competitiewedstrijd tegen Darmstadt. (FOX Sports)

Gerelateerd

Stand