José Mourinho beseft dat Manchester United zich geen fouten meer kan veroorloven in de Europa League. Een nederlaag tegen Feyenoord kan fatale gevolgen hebben.

"We hebben vier punten nodig om ons te kwalificeren", verwees Mourinho naar het treffen van donderdagavond en daaropvolgend met Zorya Luhansk. "Het voelt dus als een soort van knock-outwedstrijd. Als we verliezen liggen we eruit."

De Portugese oefenmeester liet desondanks in het midden of hij tegen Feyenoord zijn eerste keus opstelt. Gezien zijn eerdere uitspraak, dat hij vreesde dat de Europa League Man Uniteds kansen op de Engelse titel zou schaden, lijkt die kans niet bijzonder groot.

Ook omdat de prestaties in de Premier League tot nu toe niet zijn wat men ervan verwachtte, met een zesde plaats, negen punten achter koploper Chelsea. 

"De resultaten vallen tegen", erkende Mourinho. "Zeker als je kijkt hoe we soms spelen. We hebben goed gevoetbald maar wel zes punten verloren in de laatste thuiswedstrijden tegen Stoke City, Burnley en Arsenal." (FOX Sports)